Slutter som SV- politiker når partiet trenger henne som mest

Voldsrammede barn trenger Inga Marte Thorkildsen mer.

FÅR FORTELLE: Thorkildsen og kollegene treffer barn og unge i barnevern, psykisk helsevern, rusomsorg, fengsel, på støttesenter og på skolen. Innspillene fra ungdommene presenteres for myndighetene. På veggen henger blant annet bilde av nåværende barne- og likestillingsminister Solveig Horne. Foto: JACQUES HVISTENDAHL
FÅR FORTELLE: Thorkildsen og kollegene treffer barn og unge i barnevern, psykisk helsevern, rusomsorg, fengsel, på støttesenter og på skolen. Innspillene fra ungdommene presenteres for myndighetene. På veggen henger blant annet bilde av nåværende barne- og likestillingsminister Solveig Horne. Foto: JACQUES HVISTENDAHL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet Endelig fredag): Nylig slapp hun nyheten hun har båret på lenge. Inga Marte Thorkildsen (38) tar ikke gjenvalg som nestleder i SV.

Etter å ha forlatt Stortinget og jobben som barne-og likestillingsminister i fjor høst, tar hun nå steget ut av partipolitikken.

- Det lå i kortene etter at jeg ikke ble gjenvalgt på Stortinget. Nå vil jeg gripe muligheten til å danne nye nettverk og få nye erfaringer, sier Thorkildsen ved utebordet på den italienske caféen i Oslo sentrum.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer