Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Smak av høst

Et møte mellom norske skoger og italiensk kjøkken.

Min far tilbrakte store deler av sin våkne, voksne tid ved et ystekar, årvåkent påpasselig med at alle prosesser gikk som de skulle.

Jeg likte meg også godt når jeg fikk bivåne prosessene. Favorittidspunktet for besøk var alltid når selve ystinga var ferdig og ostemassen skulle presses og skjæres, for da var det nemlig mulighet for smaksprøver. En neve ostemasse ble tatt opp av mysen, klemtsammen og plassert i min lille håndflate. Denne ferske osten er ganske lik italienernes ricotta, og den er en perfekt base for mye matlaging.

Jeg som bor på bygda, får ikke kjøpt ricotta i butikkene rundt meg, så da lager jeg den selv. Og det er fort gjort!Pasta med kantarell og ricottaAntall personer: 4

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?