Smak av sommer

Nå er det bare å kaste seg over makrellen.

Smak av sommer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Å HEVDE AT jeg er en stor fisker, vil være en overdrivelse av dimensjoner, men jeg har fisket nok til å vite at det å havne rett over en makrellstim er en vidunderlig følelse. Er stimen tett nok, kommer ikke den åttende (og siste) kroken under vannskorpa før den første glinsende makrellen har bitt seg fast.

Makrellen forandrer seg drabelig i løpet av sommersesongen. Sommerens første er mager, men stimene sklir innover kysten og inn i fjordene, og spiser med seg det de finner av godsaker. Og det er med makrellen som oss mennesker; godsakene legger seg på sidebeina. Makrellen ender opp med en fettprosent mellom 25 og 30. Og det er fett av det helsebringende slaget!

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer