Kvalitete og kvantitet: Grilleriet byr på god mat og drikke i lekre lokaler til en sympatisk prislapp. Et sted som passer de fleste - så lenge de liker grillmat.. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbaldet
Kvalitete og kvantitet: Grilleriet byr på god mat og drikke i lekre lokaler til en sympatisk prislapp. Et sted som passer de fleste - så lenge de liker grillmat.. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbaldetVis mer

Smaken av kull

Grilleriet beviser at grillmat er mye mer enn flintsteik.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Matbaren eller et bord? undret hovmesteren.

Robinson og Fredag betraktet kokkene i full sving i det åpne kjøkkenet. Valget falt på bord, men ønsker man det, kan man altså sitte tett på kokkene her, og kanskje plukke opp en og annen kulinarisk hemmelighet under måltidets tilberedelse. Eller en ny grillteknikk. For her handler det om grilling.

- Morsom meny, kommenterte Robinson, og betraktet en serie bilder av nedsnødde griller. - Også morsomt at noen tar grillkonseptet helt ut, slik at man også kan hygge seg med grillmat i måneder med «r» i.

«Grilling er selve urmåten å tilberede mat på», skriver kjøkkensjef Jan Dahdji i menyen. Og det er ikke bare kjøtt og fisk som må tåle nestenkontakt med det glødende kullet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn