Smaken av undergang

Hvis du vet du skal drukne, kan du gjerne unne deg noe godt først.

Smaken av Adriaterhavet: Venezias viktigste matrett er linguine vongole, som også er en av verdens beste pastaretter, og som smaker enda bedre nettopp her enn alle andre steder i Italia.
Smaken av Adriaterhavet: Venezias viktigste matrett er linguine vongole, som også er en av verdens beste pastaretter, og som smaker enda bedre nettopp her enn alle andre steder i Italia. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Aldri før eller seinere har menneskene funnet på så storslått galskap som Venezia. En by uten land, beviset på hva som skjer når du investerer altfor mye i en helt urealistisk drøm, og du får det til.

Venezia er også den mest sykelig turistifiserte byen i verden. Hvert år kommer mer enn tre millioner besøkende for å se på umuligheten, skjønnheten, marmoren og kunsten, til stor sjenanse for de knapt 60000 menneskene som forsøker å leve noenlunde vanlige liv her.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer