Smaker på bæsjebleier og overøses med gaver

Babyshower-trenden brer om seg. Er det problematisk å feire et ufødt barn?

BABY, BABY, BABY, OH! Sander er ennå ikke født. Likevel dynges han og mamma Ida Marie (23) ned med bleiekake, babybæsj-lek og fest med tusen «helledussen». Si titt-tei til babyshower! Alle foto: METTE RANDEM
BABY, BABY, BABY, OH! Sander er ennå ikke født. Likevel dynges han og mamma Ida Marie (23) ned med bleiekake, babybæsj-lek og fest med tusen «helledussen». Si titt-tei til babyshower! Alle foto: METTE RANDEM Vis mer

(Magasinet): - Ååååååh!

- Herreguuud, så søte!

- Få se! Åhhh! Herregud, så smååå!

Det ene høylytte, henrykte sukket avløser det andre. Snart er hele stua i rekkehusleiligheten mellom Tveita og Haugerud et lite kor av jentestemmer, det går i «få se», «send over hit» og selvsagt «åhhh nommin, helledussen»!

Et par ørsmå, mini-tini babysko fra Ralph Lauren dingler hvite, nye og delikate i hånda til dagens hovedperson, en kjemperørt - og kjempegravid - Ida Marie Hildebrandt, tjuetre år, svanger for første gang og rund og god over magen i sin åttende måned.

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer