Fusion-konsept: En smakfull asiatisk pakkereise. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Fusion-konsept: En smakfull asiatisk pakkereise. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Smakfull pakkereise

Vietnamesisk fusion som lokker fram superlativene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Crispy duck står på ønskelista, sa Robinson allerede før spiseparet var kommet innenfor døra på restauranten helt nede ved Oslo rådhus. Fredag minnet om forrige besøk, like etter at den vietnamesiske restauranten hadde åpnet dørene for et år siden. Den gang den sprø anda ble en skuffelse. Men Robinson sto på sitt. And måtte det bli.Og anda var å finne på menyen. Både som forrett og hovedrett.

- Vi er nesten alene her, observerte Robinson og så seg rundt i det romslige lokalet. Moderne grått med noen få fargesterke elementer fra østlige himmelstrøk og glødende kullgriller på den ene veggen.

- Mon tro om peisflammene som lyser opp den ene veggen er digitale eller ..., lurte Fredag.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn