Du leser nå Dagbladet Pluss

Smakfullt gjensyn

Noen ganger stemmer første-inntrykket usedvanlig godt.

Helstøpt: Den lille franske bistroen på Grünerløkka er drevet av folk som er lidenskapelig opptatt av fransk mat. Det vises — og smakes — i hver eneste lille detalj. Magnifique!
 Foto: Elin Hansson
Helstøpt: Den lille franske bistroen på Grünerløkka er drevet av folk som er lidenskapelig opptatt av fransk mat. Det vises — og smakes — i hver eneste lille detalj. Magnifique! Foto: Elin HanssonVis mer

Det er alltid litt forventninger knyttet til stevnemøte nummer to - hvis det første var bra, vel å merke. For ganske nøyaktig ett år siden besøkte Robinson og Fredag den da nyåpnede franske bistroen Le Benjamin. Det resulterte i fem stjerner og en lang rekke superlativer. Men tida er lunefull. Hvordan ville gjensynet arte seg? Hadde følelsene kjølnet siden sist?

- Vi får se. Det er i hvert fall ikke noe i veien med mottakelsen, sa Robinson, etter at hovmesteren hadde tatt vel imot Magasinets utsendte.

- Man får nesten følelsen av å være gamle, gode bekjente, sa Fredag.

- Den følelsen hadde jeg også forrige gang. Se ikke bort fra at å behandle gjester slik er regelen her, snarere enn unntaket, sa Robinson.