Smakløs suksess

Henrik Langeland har levert første bind av sitt livsverk. Kanskje blir «Verdensmesterne» det siste han skriver.

GOD TIMING: Henrik Langeland er blitt konfrontert med god timing på sine tidligere bøker. Nå skjer det igjen. Delelinjeforhandlingene og en gryende Treholt-sak svinner i bakgrunnen for hovedhandlinga i hans nyeste bok. - Og hva er det som har vært i mediebildet denne uka? spør forfatteren retorisk. Foto: HÅKON EIKESDAL
GOD TIMING: Henrik Langeland er blitt konfrontert med god timing på sine tidligere bøker. Nå skjer det igjen. Delelinjeforhandlingene og en gryende Treholt-sak svinner i bakgrunnen for hovedhandlinga i hans nyeste bok. - Og hva er det som har vært i mediebildet denne uka? spør forfatteren retorisk. Foto: HÅKON EIKESDAL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| Henrik H. Langeland bøyer hodet bakover i en uvant positur inne i det mørke restaurantlokalet noen sykkeltråkk fra rekkehuset på Kampen. Dagslyset fanger ansiktet, uten at noe inntrykk festner seg. Han virker fremmed. Huden synker innover i kinnene.

Fylden som omringer det lure blikket, det skjeve smilet på innsida av bokcoveret på hans nylig utgitte «Verdensmestrene», er borte. Forsvunnet i toalettskåler og spybøtter. Han ser opp på serveringsdamen:

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer