Småslapt i Ekebergåsen

Ekebergrestauranten har fortsatt byens beste beliggenhet, men maten de serverer her var bedre før.

Oslo edelstein: Ekebergrestauranten er kanskje byens flotteste restaurantlokale. Da fortjener gjestene bedre mat enn det som serveres her oppe. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Oslo edelstein: Ekebergrestauranten er kanskje byens flotteste restaurantlokale. Da fortjener gjestene bedre mat enn det som serveres her oppe. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ekebergrestauranten ligger som et smykke i åsen over nybyggene nede på Sørenga, med spektakulær utsikt over Oslos nye sjøside. Funkisbygget er fortsatt i en klasse for seg, selv om en interiørarkitekt med sans for tidas gråfarger og funky belysning har fått tukle litt vel mye med det opprinnelige preget fra nyoppussingen i 2005.

Et viktigere spørsmål for våre spisevenner er likevel om maten er på nivå med de flotte omgivelsene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer