Flott beliggenhet: Hanami introduserer et nytt og spennende konsept i Oslos restaurantverden, og den maritime beliggenheten vil bare bli mer attraktiv når Tjuvholmen står ferdig i 2014. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Flott beliggenhet: Hanami introduserer et nytt og spennende konsept i Oslos restaurantverden, og den maritime beliggenheten vil bare bli mer attraktiv når Tjuvholmen står ferdig i 2014. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Smått og godt

På nyåpnede Hanami er det en fordel med stor lommebok eller liten mage. Nyåpnede Hanami tilbyr lekker, eksklusiv mat - i små, eksklusive porsjoner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Hva er det? Skjell? Bløtdyr?

Fredag kikket inn i kjøledisken, hvor noen pølseformede, grågrønne saker lå sammen med fiskefileter, skalldyr og østers.

- Ferske wasabi-røtter, forklarte en av kokkene stolt. - En sjeldenhet i Norge, spesialimportert fra Japan!

Hanami på Tjuvholmen er blitt sammenliknet med internasjonale kjeder som Nobu, Zuma og londonbaserte Roka, som alle serverer «Modern Japanese Cuisine». Flere av kokkene på Hanami skal også være håndplukket fra etablissementer som disse, og det er en fryd å se med hvilken flid det ene lille kunstverket etter det andre trylles fram i den åpne kjøkkenløsningen. De innbydende lokalene ligger så langt man foreløpig kommer på Tjuvholmen, med vann på alle kanter. Det er hipt, smakfullt og elegant.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn