Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Smultringer

Julekos.

4 egg

250 g sukker

1 dl fløte

100 g smør

revet skall av 1/2 sitron

1/4 ts kardemomme

1 ts hornsalt

ca. 500 g hvetemel

Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett pisket krem og smeltet, avkjølt smør. Ha i sitronskall og siktet mel tilsatt kardemomme og hornsalt. Rør deigen sammen, og la den hvile en stund i kjøleskapet.

Kjevle ut litt av deigen til en passe tykk leiv. Stikk ut emner med en smultringutstikker. Kok kakene i smult eller matfett til de er passe brune.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media