Saken er biff: Tagliata med ruccola, parmesan og sitron. Dette er - i all sin enkelhet pg perfeksjon - en av de beste måtene å servere tagliata på.
Saken er biff: Tagliata med ruccola, parmesan og sitron. Dette er - i all sin enkelhet pg perfeksjon - en av de beste måtene å servere tagliata på.Vis mer

Snadder

Det beste italienerne vet, er en vits her hjemme.

- Hva anbefaler du?

Det finnes vel ikke noen bedre måte å spise i Italia enn å kaste seg i armene på sitt vertskap, gi opp ønsket om autonomi og la noen andre bestemme. Nesten alle vanlige restauranter i Italia har utmattende lange menyer, side opp og side ned med retter. Det skal være noe for enhver. Vil du ha pesto i Napoli, så får du det. Eller sverdfisk i Piemonte, bistecca i Palermo og pizza i Bologna. Men det er ikke det som er greia. Innimellom alt fyll-stoffet finnes det gjerne noen spesialiteter.

Det er dette kokk og vertskap brenner for, det som får hjertet deres til å banke hardere, grunnen til at de lokale reiser ens ærend til nettopp dette stedet for å spise.

Og her, på Trattoria Il Boccondivino i Crespina, på en liten høyde i Toscana, med god utsikt over det skjeve tårnet i den mer berømte nabobyen, er spesialiteten biffsnadder.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

MÅNED

Januarsalg*

1 kr

(0 kr per dag)

Kjøp nå

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr per en måned 0 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. *Fornyes til normalpris når gratisperioden utløper (99kr/mnd). Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

Kjøp nå

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke 7,86 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. *Fornyes til normalpris når gratisperioden utløper (99kr/mnd). Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

Kjøp nå

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per tre måneder 2,77 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. *Fornyes til normalpris når gratisperioden utløper (99kr/mnd). Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

ÅR

795 kr

(2,17 kr per dag)

Kjøp nå

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 795 kr per et år 2,17 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. *Fornyes til normalpris når gratisperioden utløper (99kr/mnd). Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Fornyes til normalpris når gratisperioden utløper (99kr/mnd).
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.