Saken er biff: Tagliata med ruccola, parmesan og sitron. Dette er - i all sin enkelhet pg perfeksjon - en av de beste måtene å servere tagliata på.
Saken er biff: Tagliata med ruccola, parmesan og sitron. Dette er - i all sin enkelhet pg perfeksjon - en av de beste måtene å servere tagliata på.Vis mer

Snadder

Det beste italienerne vet, er en vits her hjemme.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Hva anbefaler du?

Det finnes vel ikke noen bedre måte å spise i Italia enn å kaste seg i armene på sitt vertskap, gi opp ønsket om autonomi og la noen andre bestemme. Nesten alle vanlige restauranter i Italia har utmattende lange menyer, side opp og side ned med retter. Det skal være noe for enhver. Vil du ha pesto i Napoli, så får du det. Eller sverdfisk i Piemonte, bistecca i Palermo og pizza i Bologna. Men det er ikke det som er greia. Innimellom alt fyll-stoffet finnes det gjerne noen spesialiteter.

Det er dette kokk og vertskap brenner for, det som får hjertet deres til å banke hardere, grunnen til at de lokale reiser ens ærend til nettopp dette stedet for å spise.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn