Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Snart 66

Tragedier og suksesser, skilsmisser og familielykke, alvorlig sykdom og stormende kjærlighet. Wenche Myhre (65) har vært med på det meste.

God prognose: — Du blir frisk av en forkjølelse etter en stund, en kreftdiagnose har du resten av livet, sier Wenche Myhre, som for første gang på lenge lar seg fotografere med sitt eget hår.  Foto: Agnete Brun

Foto: Agnete Brun / Dagbladet
God prognose: — Du blir frisk av en forkjølelse etter en stund, en kreftdiagnose har du resten av livet, sier Wenche Myhre, som for første gang på lenge lar seg fotografere med sitt eget hår. Foto: Agnete Brun Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer

- Det er ting i livet mitt jeg ikke har snakket om siden de skjedde.

Det glitrer i de blågrå øynene.

- Ting jeg har lagt lokk på som jeg nå måtte åpne igjen. Selv etter så mange år var det vondt. Ja, sårt, sier hun og tørker øynene, forsiktig for ikke å ødelegge den mørke øyensminken, den som ved siden av den pikante nesetippen, har vært hennes varemerke i mange tiår. Så svelger hun, retter seg opp og rufser det allerede rufsete håret enda litt mer.

- Men jeg har det bra nå. Å skrive bok har hatt en viss terapeutisk effekt. Det er ingen tvil om det. Jeg er lykkelig og jeg gjør som jeg alltid har gjort: Jeg tar et kvarter av gangen.

Huset på Nesøya, tjue minutter fra Oslo sentrum, er overraskende lite prangende. Hvitt, lavt og pent lagt i terrenget. Det turkise, nyreformede svømmebassenget, der halve Nesøya har lært å svømme, bryter idyllen, og hvis du ser eiendommen fra sjøsiden er inntrykket et helt annet. Da er nok villa mer dekkende enn hus. Men nå står hu mor sjøl i kjøkkendøra og vinker. En slik todelt en, som alltid er åpen, slik at de barnebarna som bor like i nærheten skjønner at bestemor er hjemme.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Les Dagbladet Pluss til over påsken for bare 1 krone.

3 MÅNEDER*

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 1 kr 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/3 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER

449 kr

(Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr 6 måneder. Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?