Snøleoparden

Hun røk til topps i VM, vant kongeriket, sponsormillionene og det norske folk. Men så stirret Therese Johaug (23) inn i tomheten.

Johaug-effekten: -Jeg er bare den jenta jeg er. Bondeknølen fra Dalsbygda, sier Therese Johaug. Foto: Lars Myhren Holand.
Johaug-effekten: -Jeg er bare den jenta jeg er. Bondeknølen fra Dalsbygda, sier Therese Johaug. Foto: Lars Myhren Holand. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Karstein Johaug sr. var 86 år gammel. Med et hjerte som virket 18 prosent. Det slo ikke for kvart maskin engang. Men han var barnebarnet Therese Johaugs største, mest dedikerte fan. Det var en kjærlighet som grenset opp mot poesi. Forholdet deres var eksepsjonelt, sa man, og det ble enda mer spesielt etter at bestemoren døde. Therese husker bestefaren som sto der da hun kom ut i ankomsthallen på Gardermoen etter den sensasjonelle bronsen i VM som 18-åring. Den klemmen glemmer hun aldri.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer