Du leser nå Dagbladet Pluss

Solen var vitne

Jeg har hatt en ut-av-kjøkkenet-opplevelse. Det er tid for ut-av-kjøkkenet-opplevelser

Pikkpakk: Gjør du smarte forberedelser hjemme på kjøkkenet, blir det enkelt å lage mat ute. Marinerte koteletter, sprø salat og grønnsaker i folie blir en luksuspiknik.
Pikkpakk: Gjør du smarte forberedelser hjemme på kjøkkenet, blir det enkelt å lage mat ute. Marinerte koteletter, sprø salat og grønnsaker i folie blir en luksuspiknik.Vis mer

Jeg trodde det å lage mat utendørs ville bli så mye lettere med en gang jeg fikk meg et utekjøkken. Aldri mer rot og frustrasjon, bare gleden ved å lage mat under åpen himmel - en utvidelse av kjøkkenet, fra et tilmålt antall kvadratmeter til hele verden.

Problemet jeg forsøkte å motarbeide, problemet med all utendørs matlaging, er at det krever enormt med logistikk. Det øyeblikket man beveger seg utenfor kjøkkenets vante rammer, oppdager man hvor mange små og store ting man har blitt avhengig av. Det man trenger er alltid et annet sted.

Inne behøver jeg ikke engang tenke meg om for å finne flasken med Worcestershiresaus, som jeg aldri bruker mer enn to dråper av om gangen, men som er med på å gi det lille ekstra til dressingen. Eller kjøkkenhåndklærne, potetskrelleren og steketermometeret. Tresleivene ligger på sitt vante sted, og det er mange av dem. For ikke å snakke om oppvaskmaskin, søppelkasse, pepperbøsse, to (eller flere) typer salt, gryter, lokk, salatslynge og flere titall andre ting man sjelden tenker på, men ofte bruker. Når man lager mat ute, må man stadig løpe inn, eller klare seg uten ting som egentlig er uunnværlige.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.