Solgte leiligheten for å finansiere drømmen

Gutta i «To Fluer» er på jordomseiling på tredje året. Men samtidig samler de inn en million kroner til Unicef-skoler i Afrika.

Det gode liv på sjøen: Men også med det blikk for muligheten til å hjelpe andre som ikke har det på langt nær så bra. Alle foto: "To Fluer"
Det gode liv på sjøen: Men også med det blikk for muligheten til å hjelpe andre som ikke har det på langt nær så bra. Alle foto: "To Fluer" Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Hvem gutta bak «To Fluer» er?

Kommunikasjonsrådgiveren i UNICEF Norge tenkte seg om et lite sekund. Hun hadde nylig snakket med dem og var imponert over den gløden de viste for innsamlinga.

- De er en sånn gjeng som kunne vunnet "Paradise Hotel" alle sammen, sa hun og tok en ny tenkepause: - ... bare at de har hjerne.

SIDEN GUTTA seilte ut fra kaia i Mallorca i august 2008, har de hatt to formål: Å fullføre drømmen om å se verden fra havet. Og samle inn 1 million kroner til bygging av afrikanske skoler. De skulle slå to fluer i ett smekk, derav kallenavnet "To Fluer".

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer