Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Som bestilt!

Det strømmer på med nye viner i bestillingsutvalget: 484 nye viner i november.

• Les alle anmeldelsene

TIL NOVEMBER-SLIPPET
var det innmeldt mange viner fra den gode 2005-årgangen i Burgund og Bordeaux.

Dette førte til hektisk jakt på en del viner som importørene hadde ganske få flasker av. Noen polutsalg sikret seg det meste av noen ettertraktede røde burgundere, og mange liebhabere fikk ikke tak i de vinene de ønsket seg. Dermed ble noen av nyhetene utsolgt på et blunk, men mange av de nye vinene som er «utsolgt» i følge Vinmonopolets nettsider har i realiteten ennå ikke kommet i salg fordi leveransen har blitt forsinket.

HER EN VÅR VURDERING er vår vurdering av noen av høstens bestillingsnyheter og noen bestillingsviner som har kommet i ny årgang.

Det er ingen røde burgundere blant disse vinene, men til gjengjeld er de ikke utsolgt.

• Her er alle anmeldelsene!

TIL TERNINGKAST SEKS:</B> Periquita Reserva 2004 til 119 kroner får slik omtale: "Dette dufter og smaker slik som vanlig Periquita gjorde i årgangene på 90-tallet, med sødme av tørkete frukter og et tørt trepreg. Smaksrik og fyldig vin med en behagelig avrundet ettersmak."
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling