SVANGER MED EN PLAN: Susanne Kaluza er journalist, aktivist og blogger - og ble nylig redaktør for nettportalen Foreldre.no. - Hadde Egmont ønsket et lite persilleblad uten meninger, hadde de nok ansatt noen andre enn meg, sier høygravide Kaluza, som har vært aktiv i abortdebatten. Foto: ELISABETH SPERRE ALNES
SVANGER MED EN PLAN: Susanne Kaluza er journalist, aktivist og blogger - og ble nylig redaktør for nettportalen Foreldre.no. - Hadde Egmont ønsket et lite persilleblad uten meninger, hadde de nok ansatt noen andre enn meg, sier høygravide Kaluza, som har vært aktiv i abortdebatten. Foto: ELISABETH SPERRE ALNESVis mer

- Som gravid og med ansvar for to barn kan det bli ganske uhyggelig

Abortmotstanderne er ikke redde for å si hva de mener om Susanne Kaluza.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Magasinet): - Det er ikke ved å dytte barna inn i allerede fulle skoler og stjele et år av barndommen deres at man dyrker den tidlige læringen, sier Susanne Kaluza, og avslutter med det en lang tirade der hun har hausset opp barnehagepedagogene og høvlet ned en Høyre-politikers forslag om skolestart for 5-åringer.

SUSANNE KALUZA (32) Foto: ELISABETH SPERRE ALNESAktuell: Har samlet 16 historier fra ulike mammabloggere om dagens morsrolle i boka «Mammarådet», som gis ut på morsdagen.Familie: Er gift, har to barn og et til på vei.Kjører: - Haha, som om jeg vet hva slags bil jeg kjører. En 12 år gammel bruktbil fra Toyota?Forrige kulturopplevelse: - Søvngjengeren, en film alle bør se. Favorittord: - Jeg har et favorittordtak? Å være blid, men beinhard.

Kaluza klarer ikke å sitte stille i sofaen. Journalisten og bloggeren - høygravid og hormonell - snakker høylytt og engasjert om adopsjon, likestilling, kjønnsroller, kontantstøtte, barnehagedekning og fødselspermisjon.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn