DILLGRAVET RØYE OG BAKT BLOMKÅL.
DILLGRAVET RØYE OG BAKT BLOMKÅL.Vis mer

Sommer er dill

Smaken av sild, dill og nypoteter. Har du glemt den? Arne Brimi vil gjerne minne om de klassiske sommersmakene.

||| VIANVANG i Vågå (Dagbladet): —Vi må ikke bli så innovative at vi glemmer tradisjonene våre. Vi må jekke oss ned litt. Vi kommer ikke videre hvis vi ikke tør å bruke enkle, norske råvarer, sier Arne Brimi.

Han mener vi nordmenn er så opptatt av å bli europeere at vi ikke tør å satse på vårt eget. Og da blir vi kjedelige.

Flott sild —Danskene og svenskene er stolte av å servere sild, og det kan vi også være. Vi har jo verdens beste sild! Vi må spise mer av den flotte silda vår, det er synd dersom alt skal males til fiskemel, sier kokken på Vianvang. Han er i full gang med å lage et vakkert sildefat, med smørkokte nypoteter og masse frisk, grønn dill. Sildefiletene har ekstra dillsmak i dag. De har godgjort seg i en pose med dill i kjøleskapet over natta.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn