Sommeren jeg sluttet å dele

Instakvalm

SOSIALE MEDIER: I tre dager hadde jeg filmet og lastet opp bilder til Instagram og Snapchat og sendt i vei til fjern og nær, skriver Anne Gunn Halvorsen. Foto: AFP PHOTO / Eric BARADAT
SOSIALE MEDIER: I tre dager hadde jeg filmet og lastet opp bilder til Instagram og Snapchat og sendt i vei til fjern og nær, skriver Anne Gunn Halvorsen. Foto: AFP PHOTO / Eric BARADAT Vis mer
Publisert

Det var natt til mandag, og jeg våkna av vondt i skuldra. Jeg skjønte ikke hvorfor. Den dunkende smerten mellom øret og skuldra var en gammel kjenning. Det var dataskuldra mi, og den dukker alltid opp etter perioder med intens jobbing, gjerne utført duknakket og hamrende på en liten laptop.

Jeg liker å tro at det er dataskuldra som hindrer meg i å skrive bestselgende mursteinsromaner. Egentlig er det nok dataskuldra mi som holder meg i arbeidslivet. Den tvinger meg til å trene, bruke det ergonomiske tastaturet og slutte å jobbe om kveldene. Så gjør jeg det, og dataskuldra slutter å mase – helt til jeg glemmer alt jeg nettopp sa og den varsler meg igjen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer