Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Sommerfugl i vinterland

For ti år siden bruste han inn til oss som en pompøs provoserende påfugl. I dag forteller Ari Behn (37) om høydepunktene, sjølforakten, sin nye familie og hvorfor han ble sjuk av å holde kjeft.

PAPEGØYEN ARI: — Jeg oppfattes sikkert som krakilsk og høyrøstet av enkelte, akkurat som den. Papegøyen sier også en hel del om hva jeg står midt oppe i, sier prinsessegemal Behn. Dessverre var det ikke forsvarlig å utsette et levende eksemplar for Lommedalens høstkulde. Foto: Agnete Brun
PAPEGØYEN ARI: — Jeg oppfattes sikkert som krakilsk og høyrøstet av enkelte, akkurat som den. Papegøyen sier også en hel del om hva jeg står midt oppe i, sier prinsessegemal Behn. Dessverre var det ikke forsvarlig å utsette et levende eksemplar for Lommedalens høstkulde. Foto: Agnete Brun Vis mer

|||- DET ER FORFRISKENDE å få så mye god juling. Jeg ser fram til flere år med rein krig mot den gjengse mentaliteten og hykleriet. I suiten på Hotel Continental, hvor den nyslaktede Ari Behn uka før spanderte så store mengder champagne på sine nærmeste venner (og Carola) at hotellet ydmykt dagen derpå ringte for å spørre om regningen virkelig kunne være så høy, har Ari brettet opp ermene, hengt skinnjakka på stolen og bestilt ei flaske Sancerre («Jeg er inne i en Sancerre-periode for tida»). På den personlig trente underarmen snirkler en ny tatovering, mer fargerik enn sekserkastet han påførte seg i 1999 for «Trist som faen». Det finnes knapt noen andre enn Ari som har klart å prikke inn like mange tabloide innertiere i de ti åra Magasinet har eksistert. Han skal snart snakke seg til en ny. Den forrige var intervjuet i bladet Massiv som under kryssklipp og med onde øyne kunne minne om en alkoholisert, deprimert mann på vei ut av ekteskapet. La oss bli ferdig med det.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Kjøp et abonnement på Dagbladet Pluss og få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?