Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Sommerlig kyllingsalat

Til 4 på 20 min.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

1 grillet kylling 3 dl pastaskjell 1 gulrot 6-8 grønne asparges 15-20 sukkererter 2 avokado sitronsaft 1/2 kurv jordbær 1/2 salathode. Myntedressing: 3 dl lettrømme 1 ss friskpresset sitronsaft 1/2 ss sukker 2 ss hakket frisk mynte. Bland alle ingrediensene til dressingen og sett den kaldt. Flå skinnet av kyllingen og skjær kjøttet fra skroget i pene stykker. Kok pastaen og avkjøl den. Rens gulroten og skjær den i tynne strimler med potetskreller eller ostehøvel. Legg strimlene i kaldt vann så de krøller seg. Del asparges og sukkererter i tre eller fire, og kok dem knapt møre. Avkjøl. Skrell avokadoen og skjær kjøttet i båter. Drypp sitronsaft over så de ikke mørkner. Del jordbærene og strimle salaten. Anrett alle ingrediensene på et stort fat, og hell litt dressing over. Server resten ved siden av sammen med ferskt brød.(Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!