Sommersalat med pepperrotdressing

4 porsjoner.

4 porsjoner:

350 g biff

2 ss smør til steking

Salt og pepper

1 salathode - bland gjerne salatsorter

2 avocado

Saft fra ½ sitron

150 g sukkererter

Sommersalat med pepperrotdressing

Dressing:

3 ss olje

2 ss hvitvinseddik

1 ts finrevet frisk pepperrot

salt og pepper

½ ts sukker

• Slik gjør du:

Stek biff i smør i varm panne 2-3 minutter og skjær den i strimler. Riv salaten i litt større biter og legg opp på fat.

Del avocado og ta bort steinene. Drypp litt sitronsaft over avocadoene og salaten. Kok sukkerertene et par minutter i lettsaltet vann og avkjøl. Ha sukkerertene i salaten.

Bland sammen dressingen, smak til og hell den over salaten like før servering. Server litt nyrevet pepperrot i en skål ved siden av.

Brød er godt til.