Sommertapas med bløt eggerøre

4 personer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ca. 15 minutter, 4 personer.

5 egg

ca 1/2 dl fløte

ca. 50 g kaldt usaltet smør

salt og kvernet pepper.

• Pisk egg og fløte sammen i en stålbolle (evt. annen bolle som tåler varme). Kok opp vann i en kjele og ha bollen over kjelen med kokende vann, reduser varmen.

Rør til eggerøren begynner å stivne. Ha i kaldt smør i biter. Hvis du ikke bruker usaltet smør bør du smake til med salt etter du har hatt i smøret, ellers kan det lett bli for salt.

Eggerøren skal være bløt. Fyll eggerøren i eggskallet. Sett det i litt grovsalt på tallerkenen. Ha på en skive chorizopølse og pynt med en urt.

Flere oppskrifter og tips finner du på egg.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer