Sophie Elise Isachsen (18) har blitt rik på å skrive om seg selv på nettet

- Foreldre skjeller meg ut og gir meg skylden for hvordan barna deres tenker

BLOGGBØLLER: Kritikken og sjikanen mot henne florerer på nettet. - Jeg har blitt passiv, ingenting folk sier biter på meg lenger. Men samtidig tar jeg ikke til meg det positive heller, sier Sophie Elise Isachsen, som blir 19 år i desember. Foto: LARS MYHREN HOLAND
BLOGGBØLLER: Kritikken og sjikanen mot henne florerer på nettet. - Jeg har blitt passiv, ingenting folk sier biter på meg lenger. Men samtidig tar jeg ikke til meg det positive heller, sier Sophie Elise Isachsen, som blir 19 år i desember. Foto: LARS MYHREN HOLAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): «Hei, hei og god morgen! Tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg ser ut når jeg våkner, ikke extensions og gårsdagens sminke. Hater å vise meg sånn her, men dere vil jo se det, såå... Here it goes.»

Sophie Elise Isachsen har allerede oppdatert bloggen der hun står solariumsbrun og liten i russedressen på en restaurant ved bussterminalen i Harstad.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer