Spaserte uaffektert rundt med en diger, dinglende manndom tett opp i kamera

Spekulasjoner om penisen tok så mye fokus at det kostet ham en Oscar-nominasjon.

OSCARNOMINERT: Michael Fassbender er nominert til både Oscar og Golden Globe. Foto: RUNE HELLESTAD / CORBIS / NTB SCANPIX
OSCARNOMINERT: Michael Fassbender er nominert til både Oscar og Golden Globe. Foto: RUNE HELLESTAD / CORBIS / NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): Det var i 2011, da Michael Fassbender spilte sexavhengig i filmen «Shame», at hele Hollywood og resten av kinopublikummet satte popkornet i halsen.

Ikke nok med at sexscene var vågale, men den irske skuespilleren spaserte uaffektert rundt med en diger, dinglende manndom tett opp i kamera.

Organet var såpass imponerende at det rett og slett overskygget Fassbenders skuespillerinnsats i filmen. Selv veteran George Clooney spøkte om det i takketalen da han vant Golden Globe for «The Descendants».

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer