Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Spekematanretning

10 porsjoner på 20 minutter.

400 g spekeskinke i skiver 400 g fenalår i skiver 200 g salami 150 g fårepølse 300 g stabburspølse 250 g morrpølse Slik gjør du: Skjær spekeskinke og fenalår i tynne skiver (hvis den ikke er oppskåret). Det samme gjelder spekepølsene - bortsett fra morrpølse. Den bør skjæres opp i 1/2 cm tykke skiver. Pynt fatet med salat og friske grønnsaker eller frukt. Til spekematanretningen kan du servere potetsalat, eggerøre, grønn salat, rømme og flatbrød. Eggerøre: (4 porsjoner) 6 egg 6 ss vann 1 ss smør/margarin 1/2 ts salt ca. 2 ss gressløk. Visp eggene sammen med vann, gressløk og salt. Smelt smøret i stekepanna og slå i eggerøra. La den stivne på svak varme mens du rører forsiktig mot bunnen av panna. (Opplysningskontoret for kjøtt)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media