SILDEFRISTELSE: I helga kan du lage sild på Andreas Viestads vis - sennepspanert sild med baconsalat.
SILDEFRISTELSE: I helga kan du lage sild på Andreas Viestads vis - sennepspanert sild med baconsalat.Vis mer

Spis i stim i helga

Slik lager du Viestads beste silderetter.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

||| «'EXCUZES-MOI, men er det ikke vi som er sildenasjonen?' spurte jeg for et par år siden, etter at jeg under et besøk i Paris hadde fått servert mer sild enn jeg hadde fått i Norge - noensinne», skriver Andreas Viestad i morgendagens Magasinet.

I sin faste matspalte «Det beste jeg vet» slår Viestad nemlig et slag for noe så enkelt som sild og poteter - en delikatesse som vi nordmenn ifølge matspaltisten har latt bli til en ren eksportartikkel.

Og i morgen får du tre oppskrifter som gjør det enkelt å lage smakfulle silderetter.

EN AV DEM er en ekstra deilig måte å lage stekt sild på - sennepspanert med baconsalat.

Her er en oversikt over hva du trenger å handle inn og forberede for å gjøre simpel sild til herlig helgemat:

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn