Fin i formen: Denne hissige, spanske kyllingen har fått selskap av masse chorizo. Kjapt å lage, selv om den trenger en time i ovnen.
Fin i formen: Denne hissige, spanske kyllingen har fått selskap av masse chorizo. Kjapt å lage, selv om den trenger en time i ovnen.Vis mer

Spiselig diva

Alle elsker Nigella Lawson.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Hva er det med Nigella? Noen ganger får jeg så lyst til å mislike den pene, britiske matskribenten og tv-kokken. Når hun smiler til meg fra pappen rundt en potetskreller, og det samme smilet dukker opp på slikkepotten, vispen og de plagsomt fargerike bollene ved siden av, kjenner jeg et stikk av ubehag. Og når det står at «They're so beautiful even if you don't use them», får jeg ikke akkurat mer tro på at utstyret som bruker Nigella som salgstriks er ekstra godt og nyttig på kjøkkenet. Men følelsen varer aldri lenger enn til neste gang jeg åpner en av bøkene hennes. De er små - og store - underverker av nyttige drømmerier. Hennes nyeste bok, «Nigellas kjøkken» er ikke noe unntak (unntakene er tv-bøkene, som er fargerike å se på, men bleke innholdsmessig). Denne gangen er utgangspunktet de små måltidene, det man kan lage på en helt vanlig ettermiddag etter barnehenting og jobbing; det muliges små spiselige underverker.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn