Spiselig diva

Alle elsker Nigella Lawson.

Fin i formen: Denne hissige, spanske kyllingen har fått selskap av masse chorizo. Kjapt å lage, selv om den trenger en time i ovnen.
Fin i formen: Denne hissige, spanske kyllingen har fått selskap av masse chorizo. Kjapt å lage, selv om den trenger en time i ovnen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hva er det med Nigella? Noen ganger får jeg så lyst til å mislike den pene, britiske matskribenten og tv-kokken. Når hun smiler til meg fra pappen rundt en potetskreller, og det samme smilet dukker opp på slikkepotten, vispen og de plagsomt fargerike bollene ved siden av, kjenner jeg et stikk av ubehag. Og når det står at «They're so beautiful even if you don't use them», får jeg ikke akkurat mer tro på at utstyret som bruker Nigella som salgstriks er ekstra godt og nyttig på kjøkkenet. Men følelsen varer aldri lenger enn til neste gang jeg åpner en av bøkene hennes. De er små - og store - underverker av nyttige drømmerier. Hennes nyeste bok, «Nigellas kjøkken» er ikke noe unntak (unntakene er tv-bøkene, som er fargerike å se på, men bleke innholdsmessig). Denne gangen er utgangspunktet de små måltidene, det man kan lage på en helt vanlig ettermiddag etter barnehenting og jobbing; det muliges små spiselige underverker.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer