<strong>Bryter normen:</strong> Nordmenn flest har hvitt kjøkken. Det har Tuva Voll og familien også, men med overskap som tydelig skiller seg fra det tradisjonelle. Gule detaljer går igjen på resten av kjøkkenet. Foto: Anniken Zahl Furunes.
Bryter normen: Nordmenn flest har hvitt kjøkken. Det har Tuva Voll og familien også, men med overskap som tydelig skiller seg fra det tradisjonelle. Gule detaljer går igjen på resten av kjøkkenet. Foto: Anniken Zahl Furunes. Vis mer

Splittet personlighet

Kjøkkenet må ikke lenger vært stilrent og personlighetsløst. Bli med inn på tre trønderkjøkken med todelt særpreg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| — Æææ! var det første jeg tenkte da arkitektene foreslo gule kjøkkenskap. Men gult er en undervurdert farge, den kan blandes med mye, sier Tuva Voll, som bor på Ranheim i Trondheim.

Hun driver til daglig Marimekkobutikken Unikko i Trondheim, og har naturlig nok tatt med seg kjærligheten for design hjem til funkisboligen på Ranheim. Huset deler hun med mannen Bjørn Bekken og deres tre barn på 19, 21 og 23 år. Med fem voksne i huset, var det viktig for dem å ha et funksjonelt og innbydende kjøkken da de bygde boligen.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer