Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert Sist oppdatert
400 g kyllingkjøttdeig
½ ts salt,
½ ts pepper
50 g revet parmesan
½ stk. finhakket rød chili
3 båt finhakket hvitløk
200 gram hvitost i terninger
1 gul paprika i terninger
1 boks cherrytomater.
Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller. Stek bollene på middels varme med litt smør eller olje i 10 - 15 minutter. Snu på kjøttbollene under stekingen. Bollene kan også lages uten chili og hvitløk. Ellers kan ferdigkjøpte kjøttboller også brukes. Træ kjøttboller, ost og grønnsaker på små trespyd.
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi
bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene
våre.