YOGHURTIS MED JORDBÆR: 90 minutter.
YOGHURTIS MED JORDBÆR: 90 minutter.Vis mer

St. Hans-dessertene

St. Hans er rett rundt hjørnet. Is og sorbet til dessert sammen med et glass Madeira smaker deilig til bålfesten.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

||| OPAKER GÅRD i Hedmark (Dagbladet): I den deilige sommertida propper vi i oss mye is. Altfor mye dårlig is, i følge Dagbladets kokk Charlotte Mohn.

—Mye av kjøpeisene er en kjemisk smørje, sier Charlotte. —Alle bør lage mer is sjøl.

Vi lar oss lure Hun forteller at vaniljeis knapt har vært borti vanilje, og at nesten alle vaniljeprodukter knapt har vanilje i seg. Det brukes mye vanillin, som er et erstatningsprodukt, laget av råttent tømmer.

—Vi lar oss lure, sier Charlotte.

Men på kjøkkenet på Opaker er det ekte saker som skal lages, og Charlotte har selvsagt også tenkt på barna.

Blåbær- og banansmoothie-drink er noe for de minste, når foreldre har noe annet i glasset på St. Hansaften.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn