St. Hans-dessertene

St. Hans er rett rundt hjørnet. Is og sorbet til dessert sammen med et glass Madeira smaker deilig til bålfesten.

YOGHURTIS MED JORDBÆR: 90 minutter.
YOGHURTIS MED JORDBÆR: 90 minutter. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| OPAKER GÅRD i Hedmark (Dagbladet): I den deilige sommertida propper vi i oss mye is. Altfor mye dårlig is, i følge Dagbladets kokk Charlotte Mohn.

—Mye av kjøpeisene er en kjemisk smørje, sier Charlotte. —Alle bør lage mer is sjøl.

Vi lar oss lure Hun forteller at vaniljeis knapt har vært borti vanilje, og at nesten alle vaniljeprodukter knapt har vanilje i seg. Det brukes mye vanillin, som er et erstatningsprodukt, laget av råttent tømmer.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer