Startrakett

En kjedelig frokost trenger ansiktsløfting.

Eggselent: Varm en tomatsaus og knekk i et par egg.
Eggselent: Varm en tomatsaus og knekk i et par egg. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hver eneste morgen våkner jeg til et problem. Hva i all verden skal jeg spise? Jeg anser meg som mer enn gjennomsnittlig interessert i mat. Ettersom mat ikke bare er en interesse, men også jobben min, har jeg tilnærmet ubegrenset med tid til å iverksette til dels svært ambisiøse gastronomiske prosjekter. Å anskaffe en andepresse, bruke 72 timer på å steke et stykke kjøtt, eller ta i bruk sju gryter og en kostbar Thermomix bare for å lage én rett? Det er research. Å reise til andre siden av planeten for å lage middag sammen med ei gammel kone som er flink til å lage risballer? Et slags seminar.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer