- Steinalderdietten virker ikke

Og Darwins naturlige utvalg forklarer hvorfor.

EN KJØTTRIK DIETT: Hva steinalderdietten består av varierer nok noe, men mange mener kjøtt er en viktig ingrediens. Her viser en fransk slakter fram varene i en butikk i Paris. Foto: AP/Michel Lipchitz
EN KJØTTRIK DIETT: Hva steinalderdietten består av varierer nok noe, men mange mener kjøtt er en viktig ingrediens. Her viser en fransk slakter fram varene i en butikk i Paris. Foto: AP/Michel Lipchitz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DE SISTE ÅRENE har det kommet påstander om at vi mennesker holder oss friskere om vi spiser som våre forfedre. Steinalderdietten påstår man, er den naturlige dietten menneskene er tilpasset til. Nymotens produkter som korn og sukker kan skade oss og føre til kreft, hjerte- og karsykdommer, diabetes og tannråte, som ikke fantes i steinalderen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer