Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Steinbit og pasta

4 porsjoner.

600 g filet av steinbit 4 porsjoner tagliatelle 1/2 squash i lange strimler. Pastasaus: 1/2 dl olivenolje 1 liten grovhakket løk 1 boks grovhakkede tomater 3 ss grovhakket frisk basilikum eller 1 ss tørket 1 ts sukker 2-3 ss hvitvinseddik salt og pepper. Kok pasta etter anvisning på pakken. Tilsett squash når pastaen er kokt. Bland sammen og hell av vannet. Surr løken i olje, tilsett tomater og ev. tørket basilikum og kok sausen i 10 minutter. Smak til med salt, pepper, sukker og eddik. Frisk basilikum tilsettes når sausen er ferdig. Del fisken i små biter og legg den i sausen. La den trekke til den er kokt. Server pasta med sausen og fisken. Når du har dårlig tid, kan du varme 1 glass ferdig pastasaus. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media