Stekt fiskepudding med rotgrønnsaker og soppsaus

4 porsjoner.

800 g fiskepudding

smør/margarin til steking

Soppsaus:

100 g sopp, i terninger

1 sjalottløk, hakket

1 ss smør/margarin

2 ss hvetemel

3 dl melk

salt, pepper

Til servering:

4 poteter

2 gulrøtter i terninger

1 persillerot i terninger

1 tykk skiver knollselleri i terninger

Start med sausen. Fres sopp og løk i smør/margarin i 2 - 3 minutter uten at det blir brunt. Rør inn mel og spe med melk. La sausen småkoke i 5 - 10 minutter, til den tykner. Smak den til med salt og pepper og hold den varm. Kok grønnsakene så vidt møre i lettsaltet vann. Skjær fiskepuddingen i skiver og brun dem i smør/margarin på middels varme så de blir gjennomvarme uten å bli for brune. Server fiskepuddingen på en seng av grønnsaker og med soppsausen rundt.

•Flere oppskrifter og tips finner du på: www.godfisk.no