Stekt kveite med grønnsakssalsa

Mat til 4 på 30 minutter.

4 skiver kveite à ca. 170 g olivenolje salt nykvernet pepper Salsa: 1 grønn finhakket chili 1 avokado i tynne skiver 2 finhakkede hvitløkbåter 3 vårløk i tynne skiver 1/2 agurk i skiver saften av 2 lime 2 tomater (grovhakket) 1 ss grovhakket frisk koriander Sausen: 4 grønne oliven i tynne strimler 5 ss majones 1/2 dl fløte, 1 dl varmt vann Tilbehør: Brød, ris eller tortillas. Bland sammen ingrediensene til salsaen og hold den kald. Smør kveiteskivene med olje og dryss på salt og pepper. Stek fisken 3 minutter på hver side. Rør sammen ingrediensene til sausen, la det bli varmt, men ikke kok. Server den stekte kveita med salsa, majonessaus, ris eller tortillas. Eksportutvalget for fisk Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!