Stekt torsk med jalapeno tartarsaus

4 porsjoner.

600 g fersk torskefilet gjerne sporstykke1 dl maisennamel2 ss hvetemel1/2 ts salt 1/2 ts malt spisskummen1/4 ts kajennepepper1/4 ts chilipulverolje til steking
Tartarsaus:

2 dl majones1/2 dl finhakket sylteagurk2 ss finhakket sjalottløk1/2-1 jalapenopepper i tynne ringer1 ts hvitvinseddik1/2 rød paprika i små terninger1 sitron2 tomaterlitt friske salatblader

Tartarsausen lages ved å blande sammen alle ingrediensene. Juster styrken og smaken med jalapeno, sylteagurk, eddik og kanskje litt sukker. Bland maisennamel, hvetemel, salt og krydder. Skjær fiskefileten i porsjonsstykker, tørk dem og vend dem i melblandingen. Stek fisken i god varm olje i frityrkoker eller i stekepanne. Legg den ferdigstekte fisken på kjøkkenpapir som trekker fett. Anrett den så på tallerken på salat med tartarsaus, 1 sitronbåt og noen tomatskiver. Både bakt potet, kokt ris eller brød passer som tilbehør.