Stekt torsk med kinesisk saus

Mat til 4 på 20 minutter.

800 g torskefilet uten skinn og bein 1 dl olivenolje 1 rød paprika i strimler 1 liten løk i skiver 1 liten boks hermetiske sjampinjonger i skiver 1 dl purre/vårløk i biter 1 ts finrevet frisk ingefær ca. 100 g sukkererter 2 finhakkede hvitløkbåter 1 dl fiskebuljong/-kraft 1/2 dl soyasaus 1/2 ts femkrydder 1/2 ts maisennamel 1/2 dl cashewnøtter eller peanøtter uten salt Salt og pepper Tilbehør: Ris, gjerne jasminris 1. Skjær fiskefileten i terninger på ca. 3x3 cm. 2. Varm oljen i ei wokpanne til den ryker. Stek fiskebitene gylne og dryss litt salt og pepper over. Tilsett grønnsakene og stir-fry i ett til to minutter. 3. Rør ut maisennamel i fiskebuljongen. Tilsett hvitløk, ingefær, soyasaus og fiskebuljong. 4. Kok opp og smak til med femkrydder ev. salt og pepper. 5. Dryss over nøtter og server straks med kokt ris. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!