Stekt torsk med salsa og couscous

4 porsjoner.

750 g torskefilet med skinn og uten bein 1 ts salt 1/2 ss pepper olje eller smør til steiking. Salsa: 1 mango i små terninger 1 agurk i små terninger 1 rød paprika i små terninger 1 ss finhakket mynte 1 ss olivenolje 1 ts sitronsaft. Couscous: 5 dl fiskebuljong 1/4 finhakket rød chili 2 dl couscous 1 ts salt 1 ss smør. Bland sammen ingrediensene til salsaen og sett den i kjøleskapet. Skrap torskeskinnet godt og del torsken i serveringsstykker. Dryss salt og pepper på filetsiden og stek den i olje med skinnsiden ned til skinnet er gyllent og fisken nesten gjennomstekt. Snu torsken og stek noen sekunder på filetsiden. Kok opp fiskebuljong og rør inn couscous og chili. La den svelle i fem minutter. Tilsett smør og smak til med salt. Server den stekte torsken med salsa og couscous. (Flere oppskrifter og tips: www.godfisk.no)