Stekte krabbekaker med tartarsaus

4 porsjoner.

250 g renset krabbekjøtt

2 egg

1 ss majones

1 ss dijonsennep

1 ss worcestershiresaus

1 ss finhakket persille

1 ss finhakket gressløk

1 ss søt chilisaus

5 loffskiver uten skorpe i små terninger

salt og pepper.

Tartarsaus:

4 ss rømme

4 ss majones

1 ss kapers

1 hardkokt egg i terninger

1 ss finhakket sylteagurk

1 ss finhakket sjalottløk

1 ts dijonsennep

1 ts worcestershiresaus

1 ss finhakket kjørvel.

Rør sammen eggene, majones, sennep, worcestershiresaus, persille, gressløk og chilisaus. Bland inn brødterninger og krabbekjøtt. Form til kaker, legg dem på matpapir og la dem stå kaldt i minst to timer. Rør sammen ingrediensene til tartarsausen og la den få stå og trekke noen timer. Stek krabbekakene i en blanding av smør og olje til de får gyllen og sprø overflate. Server dem med tartarsausen og en grønn salat.