Stem på din favorittblogg

Det er snart klart for finale i Dagbladets bloggkåring. Men først må den siste kandidaten kåres. Hvem er din favoritt?

Hokusfiliokus: Ukas blogger har en forkjærlighet for enkle farger, og stramme former. Dagbladet og Kulørs kåring av landets beste interiørblogg startet i juni. Nå er det snart tid for finale, der vi skal vurdere de seks kandidatene som leserne har stemt fram. Men først må novembervinneren kåres. Stem på din favoritt under!
Hokusfiliokus: Ukas blogger har en forkjærlighet for enkle farger, og stramme former. Dagbladet og Kulørs kåring av landets beste interiørblogg startet i juni. Nå er det snart tid for finale, der vi skal vurdere de seks kandidatene som leserne har stemt fram. Men først må novembervinneren kåres. Stem på din favoritt under! Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet og interiørkjeden Kulørs kåring av Norges beste interiørblogg startet i juni, og nå er siste runde snart over. Fram til 30. november kan du stemme på din favoritt i det siste heatet. Vinneren blir så vurdert opp mot de tidligere leserfavorittene. 

Hver måned, fra juni til november, har vi presentert fire kandidater til å vinne den gjeve tittelen, og dere lesere har stemt fram en vinner. I desember skal juryen kåre den aller beste bloggen. Men først må novemberkandidatene vurderes. Hvem synes du er best? Stem - og vinn flotte premier!

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer