Stem på din favorittblogg

Det er snart klart for finale i Dagbladets bloggkåring. Men først må den siste kandidaten kåres. Hvem er din favoritt?

Hokusfiliokus: Ukas blogger har en forkjærlighet for enkle farger, og stramme former. Dagbladet og Kulørs kåring av landets beste interiørblogg startet i juni. Nå er det snart tid for finale, der vi skal vurdere de seks kandidatene som leserne har stemt fram. Men først må novembervinneren kåres. Stem på din favoritt under!
Hokusfiliokus: Ukas blogger har en forkjærlighet for enkle farger, og stramme former. Dagbladet og Kulørs kåring av landets beste interiørblogg startet i juni. Nå er det snart tid for finale, der vi skal vurdere de seks kandidatene som leserne har stemt fram. Men først må novembervinneren kåres. Stem på din favoritt under! Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet og interiørkjeden Kulørs kåring av Norges beste interiørblogg startet i juni, og nå er siste runde snart over. Fram til 30. november kan du stemme på din favoritt i det siste heatet. Vinneren blir så vurdert opp mot de tidligere leserfavorittene. 

Hver måned, fra juni til november, har vi presentert fire kandidater til å vinne den gjeve tittelen, og dere lesere har stemt fram en vinner. I desember skal juryen kåre den aller beste bloggen. Men først må novemberkandidatene vurderes. Hvem synes du er best? Stem - og vinn flotte premier!

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer