Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Stem på din favorittblogg

Det er snart klart for finale i Dagbladets bloggkåring. Men først må den siste kandidaten kåres. Hvem er din favoritt?

Hokusfiliokus: Ukas blogger har en forkjærlighet for enkle farger, og stramme former. Dagbladet og Kulørs kåring av landets beste interiørblogg startet i juni. Nå er det snart tid for finale, der vi skal vurdere de seks kandidatene som leserne har stemt fram. Men først må novembervinneren kåres. Stem på din favoritt under!
Hokusfiliokus: Ukas blogger har en forkjærlighet for enkle farger, og stramme former. Dagbladet og Kulørs kåring av landets beste interiørblogg startet i juni. Nå er det snart tid for finale, der vi skal vurdere de seks kandidatene som leserne har stemt fram. Men først må novembervinneren kåres. Stem på din favoritt under! Vis mer

Dagbladet og interiørkjeden Kulørs kåring av Norges beste interiørblogg startet i juni, og nå er siste runde snart over. Fram til 30. november kan du stemme på din favoritt i det siste heatet. Vinneren blir så vurdert opp mot de tidligere leserfavorittene. 

Hver måned, fra juni til november, har vi presentert fire kandidater til å vinne den gjeve tittelen, og dere lesere har stemt fram en vinner. I desember skal juryen kåre den aller beste bloggen. Men først må novemberkandidatene vurderes. Hvem synes du er best? Stem - og vinn flotte premier!

Hokusfiliokus Navn: Hege GjermundsenAlder: 37Yrke: Art director og grafisk designer   Hvorfor blogger du? Interiørbloggverdenen oppdaget jeg for to år siden, og har nå blogget i litt over et år. For meg har det utviklet seg til en givende og morsom hobby hvor jeg får utfoldet meg med min store interesse og pasjon for design, interiør og foto. Bloggingen er en spennende måte å kombinere disse på, og holder meg også oppdatert på hva som skjer i interiørverdenen og i alle de inspirerende interiørbloggene. Bloggen blir for meg også et sted å samle inspirasjon på — nærmest som et album.Hvordan beskriver du bloggen din? Hokusfiliokus handler i hovedsak om interiør. Her viser jeg frem både løsninger og detaljer fra hjemmet, hytta og leiligheten på fjellet, men også andres hjem og ting som jeg lar meg inspirere av. Jeg har en forkjærlighet for hvite, sorte og grå fargetoner, moderne klassikere, det stramme og enkle. Men lar meg også inspirere av landlig romantikk, røff industriell stil og flotte bruktfunn.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?