Stemora lurte alle på settet og én skuespiller er pære full i filmen

Her er sannheten om «Tre nøtter til Askepott».

«TRE NØTTER TIL ASKEPOTT»: Ugla nektet å åpne øynene, stemora lurte alle på settet og én skuespiller er pære full i filmen. Magasinet tok en prat med verdens største «Tre nøtter til Askepott»-fan. Og angrer litt. Foto: Bildet gjengitt med tillatelse fra filmselskapet DEFA
«TRE NØTTER TIL ASKEPOTT»: Ugla nektet å åpne øynene, stemora lurte alle på settet og én skuespiller er pære full i filmen. Magasinet tok en prat med verdens største «Tre nøtter til Askepott»-fan. Og angrer litt. Foto: Bildet gjengitt med tillatelse fra filmselskapet DEFA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): - Én av mine absolutte favorittfakta fra filminnspillingen, er den om ugla. Du vet hva de gjorde med den?

Kathrin Miebach (41) ler så det knitrer på linja.

Kjære leser, vi har verdens største askepott-fan på tråden, direkte inne fra byen Meschede i Sauerland vest i Tyskland, og her kommer det fram.

Visste du at ugla som i 1973 fikk æren av å spille ugla Rozarka i julas vakreste eventyr, selveste «Tre nøtter til Askepott», var en ugle fra Berliner Zoo som stilte på settet med egen fuglepasser og det hele?

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer