FORFERDELIG LUKT: - Denne lukta er rett og slett ikke til å holde ut, skriver Eirik Alver. Foto : Nina Ruud
FORFERDELIG LUKT: - Denne lukta er rett og slett ikke til å holde ut, skriver Eirik Alver. Foto : Nina RuudVis mer

Stinkende invasjon

Nå må det bli slutt på denne makrell-i-tomat-spisingen over alt!, mener vår journalist.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Jeg er fullstendig klar over at jeg kommer til å få minst like mange «unlikes» som «likes» på det jeg nå skal skrive. Mange stygge blikk, mange sure kommentarer. Men det får så være: Noen må ta grep. Noen må si fra om dette før galskapen tar overhånd og får dominere fullstendig.

Nå må det bli slutt på denne makrell-i-tomat-spisingen over alt!

Jeg tør påstå at jeg har ganske høy terskel når det gjelder andres matvaner. At folk tygger med munnen åpen, snakker med mat i munnen eller smatter høylytt er helt greit for meg. Jeg har heller ingen problemer med mat som ser lite delikat ut. Brungrønn gusje som utgir seg for å være kjernesunn helsekost, selv om det likner på noe som allerede er halvfordøyd, får meg ikke til å heve et øyenbryn.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn