Stir-fried laks med pinjekjerner

4 porsjoner.

400 g skinn og benfri laksefilet i terninger

150 g friske grønne asparges i biter

100 g minimais i biter

100 g ristede pinjekjerner

1 ss finhakket hvitløk

Marinade:

1 ts salt, litt pepper, litt potetmel

Saus:

1 dl fiskekraft/buljong

1 ss soyasaus

1 ts maisennajevner.

Slik gjør du:

Bland sammen ingrediensene til marinaden og bland denne godt med laksebitene. La stå 15 minutter. Kok aspargesen og maisen i vann 2 minutter. Hell av vannet og la dem renne godt av. Surr dem deretter i olje sammen med halvparten av hvitløken. Ta grønnsakene ut av pannen og hold dem varme. Stek lakseterningene i olje sammen med resten av hvitløken til laksen har fått farge. Tilsett de stekte grønnsakene. Rør sammen ingrediensene til sausen, hell den over laksen og grønnsakene, bland forsiktig og kok opp. Dryss over pinjekjerner og server straks.

Flere oppskrifter på: www.godfisk.no