Sitter dypt: Man sitter i dype fløyelsstoler i et ellers effektivt konsept av en restaurant.. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Sitter dypt: Man sitter i dype fløyelsstoler i et ellers effektivt konsept av en restaurant.. Foto:Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Stivt og smått

Petter Stordalens overdådige Annen Etage har god mat, men mangler litt sjarm.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Det er ingen tvil om at blådressen er tilbake i motebildet, humret Robinson fra dypt nede i fløyelsstolen.

Ja, så dyp var faktisk stolen at det var litt strevsomt å rekke opp til bordet.

Det er seks år siden den heller ikke så store Petter Stordalen rocket opp de ærverdige lokalene over Theatercaféen — så både skipsredere og kulturfolk satte champagnen i halsen. Restauranten med det nyrike plysj- og paljettpreget, fikk navnet Eik Annen Etage.

Denne kvelden var baren full av dresskledde menn, og en og annen kvinne i drakt, alle med bedriftens Mastercard i lomma. Konseptet er effektivt, både for kjøkkenet og for dem som skal innom mellom jobb og hjem. Det finnes fem selvsikre retter på menyen, og du kan spise tre, fire eller fem av dem.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn