Kvalitet koster: Å avlegge ærverdige Bagatelle i Bygdøy Allé et besøk, krever tjukk lommebok. Men Robinson og Fredag mener det er verdt hvert øre. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Kvalitet koster: Å avlegge ærverdige Bagatelle i Bygdøy Allé et besøk, krever tjukk lommebok. Men Robinson og Fredag mener det er verdt hvert øre. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Stjerne i sikte

De rike har det godt. Bagatelle er tilbake på topp. Hørte vi Michelin? Bagatelle er tilbake med en smak av Michelin.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Koselig?

Robinson så seg rundt. På kunsten. På de andre gjestene som satt rett i ryggen ved de store, runde bordene.

- Elegant, dannet, elevert, høytidelig - det er mange adjektiver som passer bedre enn koselig, slo Robinson fast.

Fredag nikket.

- Akkurat der er alt som før. Bagatelle har aldri vært stedet for de uformelle sammenkomstene. Nei, her har kelnerne hvite hansker, og hver eneste rett fra kjøkkenet blir båret til bordet som de var verd sin vekt i gull. Og det er de vel nesten også.

Oslos eldste og desidert best kjente gourmetrestaurant har aldri vært noe for sultne gjester på lavbudsjett. En endring i menyen gjør at prisnivået kanskje er høyere enn noen gang.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn