<strong>Utskjelt:</strong> - Jeg kan bli sint jeg også, men jeg blir det ikke offentlig. Og skjer det uten grunn, så beklager jeg det. Jeg sier ikke «beklager at du opplevde det sånn», sier Sandra Borch, som forteller om sterk uenighet mellom Liv Signe Navarsete og Senterungdommen.
Utskjelt: - Jeg kan bli sint jeg også, men jeg blir det ikke offentlig. Og skjer det uten grunn, så beklager jeg det. Jeg sier ikke «beklager at du opplevde det sånn», sier Sandra Borch, som forteller om sterk uenighet mellom Liv Signe Navarsete og Senterungdommen. Vis mer

Stormens senter

Sandra Borch (24) ble utsatt for Liv Signe Navarsetes vrede. Og for en gangs skyld måtte hun ikke stå på ei ølkasse for å synes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Platinablondt hår. Perler overalt. Og denne parfymen som liksom ryker av henne. 142 centimeter med glinsende ungdomspolitiker. Sandra Borch sitter godt tilbake i setet på flytoget og ser byen vokse rundt henne i mørket.

- Det har vært veldig tøffe dager. Folk kan tro at jeg er vant til å være i media, men det er noe annet når det handler om partilederen og partikulturen vår.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer