Utskjelt: - Jeg kan bli sint jeg også, men jeg blir det ikke offentlig. Og skjer det uten grunn, så beklager jeg det. Jeg sier ikke «beklager at du opplevde det sånn», sier Sandra Borch, som forteller om sterk uenighet mellom Liv Signe Navarsete og Senterungdommen.
Utskjelt: - Jeg kan bli sint jeg også, men jeg blir det ikke offentlig. Og skjer det uten grunn, så beklager jeg det. Jeg sier ikke «beklager at du opplevde det sånn», sier Sandra Borch, som forteller om sterk uenighet mellom Liv Signe Navarsete og Senterungdommen.Vis mer

Stormens senter

Sandra Borch (24) ble utsatt for Liv Signe Navarsetes vrede. Og for en gangs skyld måtte hun ikke stå på ei ølkasse for å synes.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Platinablondt hår. Perler overalt. Og denne parfymen som liksom ryker av henne. 142 centimeter med glinsende ungdomspolitiker. Sandra Borch sitter godt tilbake i setet på flytoget og ser byen vokse rundt henne i mørket.

- Det har vært veldig tøffe dager. Folk kan tro at jeg er vant til å være i media, men det er noe annet når det handler om partilederen og partikulturen vår.

Den lilla kofferten rister forsiktig i stativet.

- Konflikter i Senterpartiet går alltid via media, fordi vi ikke klarer å ta ting internt. Den kulturen må bort.

Men i dagene som følger skal møkka fra dypet av Senterpartiet fortsette å piple opp til overflaten. Partileder Liv Signe Navarsetes raseri blir tema i mediene, konflikten innad i partiet preger overskriftene. Støttespillere av nestleder Ola Borten Moe føler seg presset ut av partiet. Det blir private oppvaskmøter, seine telefoner, alliansediskusjoner. Og i sentrum av det hele: Sandra Borch og et brev. Eller, skal det vise seg: To brev.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Fornyes til standard mnd når gratisperioden utløper (99 kr/mnd)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn