Ekstrem makeover: Strand Restaurant på Stabekk er modernisert — både når det gjelder interiør og meny.
Ekstrem makeover: Strand Restaurant på Stabekk er modernisert — både når det gjelder interiør og meny.Vis mer

Strandhogg

Mesterkokker har tatt over Bærums gamle storstue.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Gammelmodige Strand Restaurant var overmoden for en modernisering, både i interiøret og menyen. Stedet har vært en institusjon for Bærumsfolket, åsted for bryllup, konfirmasjoner og begravelser, men ikke et sted for god mat og vin.

I sommer tok nye kluter over. Tom Victor Gausdal, Erling Sundal og Stian Floer - tre av Norges aller beste kokker. De har bakgrunn fra kokkelandslaget, fra steder som Bagatelle og Palace Grill, og de siste åra har de drevet det eksklusive cateringselskapet Flavours. Etter omfattende oppussing kunne de åpne nye Strand i sommer.

Det første som møter en innenfor døra i det store huset ved strandkanten, er et bakeri. Innenfor ligger matbaren som selger rimelige retter fra det store åpne kjøkkenet som vender ut i rommet. Når Robinson og Fredag passerte på vei inn i den «fine» avdelingen, sto Gausdal selv bak kjøkkenbenken og anrettet noen høyreiste smørbrød, iført en kritthvit kokkedrakt og en svart sixpence.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn